Bel +31 85 1044904 of e-mail ons op info@goodkat.nl, wij helpen u graag verder.

Winkelwagen 0
€ 0,00

Vind de juiste katalysator of roetfilter voor uw auto

Chevrolet roetfilter

Een lijst van alle chevrolet automodellen waar Goodkat een nieuwe roetfilter voor aanbiedt.

  • Captiva

Goodkat Holland B.V. beschikt over een ruime voorraad roetfilters voor jouw chevrolet. Al onze roetfilteren zijn voorzien van een maximale monoliet oppervlakte, om dus ook na langere tijd optimaal te functioneren.

Een nieuwe roetfilter kopen voor een chevrolet auto
Goodkat biedt enkel nieuwe onderdelen aan voor verschillende modellen chevrolet. Je kan de juiste roetfilter gemakkelijk vinden door je kenteken in te vullen via onze kenteken zoek functie of handmatig via het menu waar u uw merk, model, motorinhoud, bouwjaar en brandstof aanklikt.


Hoe vind ik de juiste roetfilter voor mijn chevrolet?


Het vinden van het juiste onderdeel kan soms veel tijd in beslag nemen.
Wij bieden je altijd een passende oplossing. Er zijn verschillende manieren om de juiste chevrolet roetfilter te vinden. Bekijk de opties:


Optie 1

01.

Voer uw kenteken in op de kentekenplaat.
De makkelijkste optie is het invoeren van uw kenteken. Nadat u uw kenteken heeft ingevoerd zal het juiste onderdeel weergegeven worden.

Even mailen, bellen,
chatten of
whatsappen met de
jongens van Goodkat

Optie 2

02.

Voer uw autogegevens in per merk en model.
De tweede optie is het handmatig invoeren van uw autogegevens. U voert uw auto merk, model en type in. Vervolgens zal het juiste roetfilter worden weergegeven.

Optie 3

03.

Laat het vrijblijvend uitzoeken door Goodkat.
Er zijn veel verschillende type roetfilters. Goodkat biedt dan ook altijd een passende oplossing. Laat uw gegevens achter, en ontvang geheel vrijblijvend een prijsopgave voor een nieuwe roetfilters.

Hoe werkt een roetfilter?


De werking van een roetfilter
Een roetfilter zorgt ervoor dat giftige uitlaatgassen worden omgezet in minder giftige uitlaatgassen. Het doel van een roetfilter is voor iedere auto die rijdt op fossiele brandstof hetzelfde. De emissie eisen, dus de hoeveelheid schadelijke stoffen die een auto mag uitstoten is afhankelijk van de euronorm. Lees hier meer over de werking van een roetfilter.

Oorzaken van een defect roetfilter


Een defect roetfilter kan verschillende oorzaken hebben
Een defect roetfilter is een veelvoorkomend probleem. We zien vaak dat een roetfilter verstopt is en vervolgens vervangen moet worden. Er zijn daarentegen wel verschillende oorzaken waarom een roetfilter verstopt raakt. Het is raadzaam om een goede diagnose te stellen en alle problemen van het roetfilter te verhelpen. Lees hier verschillende oorzaken van een defect roetfilter.


Oplossingen bij een defect roetfilter

Het is raadzaam om altijd een juiste diagnose te stellen. Vervolgens kun je als autobedrijf ervoor kiezen om de onderdelen te vervangen die bijdragen aan het defect van het roetfilter. Bij het vervangen van het roetfilter moet de oorzaak van alle problemen vastgesteld zijn en vervolgens opgelost worden.
Als het roetfilter defect blijkt kun je...

1. Het roetfilter vervangen

2. Controleren of er voldoende doorstroming is

3. Controleren of de sensoren optimaal werken

4. Het roetfilter verwijderen

5. Een tweedehands roetfilter plaatsen

6. Het roetfilter reinigen


1. Vervangen door een nieuw onderdeel

De eerste én de beste optie is het vervangen van het onderdeel door een direct-fit onderdeel en daarbij de oorzaak van het probleem vaststellen en oplossen.

Onze standaardlijn dekt dan ook in 99% van de gevallen een nieuw roetfilter. Hierdoor zijn andere opties niet nodig. Wil je meer informatie over eventuele andere opties. Lees hier meer over oplossingen bij een defecte roetfilter. Lees ook waarom de ene methode wel of niet effectief is.

In de meeste gevallen biedt Goodkat een direct-fit roetfilter aan, mocht er geen direct-fit onderdeel beschikbaar zijn, dan biedt Goodkat altijd een passende oplossing!

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina