Bel +31 85 1044904 of e-mail ons op info@goodkat.nl, wij helpen u graag verder.

Winkelwagen 0
€ 0,00

Vind de juiste katalysator of roetfilter voor uw auto

Universele katalysator

Universele katalysator kopen 

Een katalysator gaat meestal lang mee, maar net als bij alle andere auto-onderdelen kan er toch een keer iets mee gebeuren. Wanneer de katalysator stuk gaat, kan dat vervelende gevolgen hebben. Het vermogen van de auto neemt af, of de katalysator kan zijn belangrijkste taak niet meer goed uitvoeren: het omzetten van schadelijke gassen, die de motor uitstoot naar onschadelijke gassen.

Voor elke auto de juiste katalysator

Het is logisch dat u een kapotte katalysator zo snel mogelijk wilt vervangen. De zoektocht naar de juiste katalysator kan echter lastig zijn. Er zijn duizenden verschillende katalysatoren, en u moet natuurlijk wel een perfect passende katalysator hebben. GoodKat helpt u daar graag mee. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment universele katalysatoren. Wij bieden voor elke auto de juiste katalysator-oplossing.

Wat is precies een universele katalysator?

Een universele katalysator is geschikt voor meerdere uitvoeringen en verschillende merken auto’s. Universeel betekent dus niet dat een universele katalysator letterlijk op elke auto past. Zo zijn er verschillende universele katalysatoren voor verschillende types motoren, zoals Euro 4-, Euro 5-motoren enzovoort. Weet u niet zeker welke universele katalysator u nodig heeft? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De voordelen van een universele katalysator

Een universele katalysator biedt een aantal voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Geschikt voor meerdere automerken.
  • Vrij eenvoudig te installeren, zeker voor een ervaren monteur.
  • Betaalbaar: vaak voordeliger dan katalysatoren van automerken.
  • Vrijwel altijd snel leverbaar.

GoodKat helpt u op weg

Bij ons vindt u de juiste oplossing om elke auto met een kapotte katalysator weer snel de weg op te krijgen. Onze universele katalysatoren met een metalen binnenwerk zijn in veel uitvoeringen en maten beschikbaar. Bij GoodKat vindt u vast de perfecte katalysator voor uw auto. Bekijk ons volledige en actuele assortiment online. Staat de katalysator, in de maat die u nodig heeft er niet tussen? Neem contact met ons op, we bestellen graag eenvoudig en snel de katalysator die u nodig heeft.

Neem contact op

Wilt u een universele katalysator kopen of heeft u hier vragen over? Neem contact op! Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 44

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina